• Nederlands
  • Deutsch

Bewertung

Einen neuen Eintrag für das Gästebuch schreiben

 
 
 
 
 
 
 

Mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Die E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.
Aus Sicherheitsgründen speichern wir die IP-Adresse 54.91.38.173.
Es könnte sein, dass der Eintrag im Gästebuch erst sichtbar ist, nachdem wir ihn geprüft haben.
Wir behalten uns das Recht vor, Einträge zu bearbeiten, zu löschen oder Einträge nicht zu veröffentlichen.
26 entries.
Margreet en Wim Margreet en Wim aus Best schrieb am 16 August 2017 um 11:21:
We hebben van 10 t/m 13 augustus verbleven in de B&B. Prachtig ingerichte ruimte, voorzien van keuken, ruime badkamer, heerlijke bedden en een fantastisch ontbijt. Prachtige ligging, mooie omgeving en hartelijke kontakten.
Kortom aanrader!
Tony Tony aus Ottawa, Canada schrieb am 8 Juli 2017 um 20:12:
What can I say, but this is a wonderful B&B. Could not have been better. Bernadien and Herman are perfect hosts. They went above and beyond in the services provided to this Pieterpad hiker. Unbelievable breakfast! I loved the cow barn. Never seen such perfectly healthy animals!
Wim en Mathilde Wim en Mathilde schrieb am 14 Juni 2017 um 19:08:
Leuke B&B, mooi ingericht, heerlijke bedden, mooie badkamer, lekkere tuin om in te eten/drinken, mooi uitzicht, mooie omgeving en last but not least een heerlijk ontbijt!
De Reggestee De Reggestee schrieb am 19 März 2017 um 19:28:
Citaat Recensie op Facebookpagina:

Een super mooie en knusse B&B. Lekkere verrassingen bij aankomst. Van alle gemakken voorzien. 's Morgens een goed gevulde ontbijtkist met ruim assortiment. In een prachtige omgeving om te fietsen en wandelen.

Johnny Lankheet
linda linda schrieb am 29 Dezember 2016 um 20:03:
Wij hebben genoten van deze mooie woning, gezellig ingericht, heerlijke bedden en heerlijk ontbijt!
Een aanrader voor iedereen die er even uit wil.
Er lagen heerlijke oliebollen voor ons klaar! Bedankt!
Johan en Linda
De Reggestee De Reggestee schrieb am 19 November 2016 um 11:55:
Citaat uit de mailbox:

Ja, het is alweer even geleden ( 01-10 / 08-10 ) dat we ons “weekje ertussenuit” bij jullie waren, dus het wordt nu tijd dat ook wij de loftrompet gaan blazen !!!

Zonder te overdrijven : het was een meer dan perfecte week. We hebben van alle dingen zó genoten. De plek, het huisje, de omgeving, het weer, de Gastvrijheid met een hoofdletter en natuurlijk ons dagelijkse ontbijt. Je bent er in geslaagd elke dag iets anders te bedenken en ja, het was meer dan genoeg voor ons lunchpakket.

We hebben bijna elke dag kunnen wandelen en natuurlijk nog lang niet alles gezien.
Het zit er dus dik in, dat we heel graag nog een keer terugkomen.
(Maar dan gaan we wat vaker naar Bacco! heerlijk gegeten, een goed gevarieerde kaart en leuke mensen!)
Brenda en Tim Brenda en Tim aus Petten schrieb am 22 Oktober 2016 um 19:35:
Vanaf het moment dat we aankwamen - met een brede glimlach op onze gezichten - tot het moment dat we weer weg gingen, hadden we een gevoel van welkom zijn in de heerlijke, rustige en luxe B&B van de aller aardigste gastheer Herman en zijn charmante vrouw Bernadien.
We hebben genoten van ieder moment. De B&B klopt helemaal van A tot Z. Aan alles is gedacht. Van de eigen keuken tot en met de luxe badkamer en de heerlijke bedden, alles is meer dan fijn!
De Reggestee De Reggestee schrieb am 31 August 2016 um 09:10:
Citaat bedandbreakfast.nl

De Reggestee is een prachtige b&b rustig gelegen met vrij uitzicht. Comfortabel, modern en toch huiselijk. Het heeft ons aan niets ontbroken.

Clarine
De Reggestee De Reggestee schrieb am 31 August 2016 um 09:07:
Citaat Recensie op Facebookpagina:

Prachtige vakantie woning met een heerlijke omheinde tuin met 2 schommels , glijbaan en zandbak. De woning is werkelijk schitterend en aan alles is gedacht , veel opbergruimte zelfs in de badkamer. Een gezellig nisje is gevuld met boeken&spelletjes voor kinderen en volwassenen. Prima bedden in de slaapkamers en de woning is superschoon!!! De Reggestee ligt in een werkelijk prachtige omgeving met leuke dorpjes , wandel en fietsroutes , winkels en prima restaurants. De woning staat op een erf waar je vrij mag rond lopen , vooral voor kinderen is dit geweldig! Wij hebben een fantastische week gehad in de vakantiewoning en raden deze zeer aan , complimenten aan de eigenaars!!!

Karin Maas
Anja en Dick Anja en Dick aus Rijnsburg schrieb am 29 August 2016 um 17:34:
Wij waren van vrijdag 26 augustus tot zondag 28 augustus in de Reggestee. We kenden de omgeving al een beetje en vonden op internet De Reggestee. We werden door Bernadien hartelijk ontvangen. Het huisje overtrof onze verwachtingen. Heel netjes en sfeervol ingericht. Een tuin met een prachtig uitzicht. Het ontbijt was van grote klasse. De details (zoals vaasjes met bloeiende hortensia, een reepje chocola, een flesje wijn) maakten het compleet. We hebben genoten van de omgeving, fietsen langs de Regge naar de Lemelerberg is schitterend.
Klaassen Klaassen schrieb am 8 August 2016 um 19:49:
onze eerste ervaring in een b&b is ons uiterst goed bevallen. De mooie en vooral superschone ambiance valt direct op in deze b&b. De gastvrouw Bernadien is bijzonder gastvrij. Aan alles is gedacht! Het ontbijt is zeer uitgebreid en wisselend en de broodjes zijn nog warm. Echt een aanrader!
Nogmaals bedankt voor alles!
Anita Anita aus Kolhorn schrieb am 21 Juni 2016 um 19:52:
Fantastisch weekend met vrienden gehad in de prachtige vakantiewoning. Zeer sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien. Echt niets ontbrak! Kinderen mochten gewoon bij de koeien en het paard "Dance" kijken en hadden een eigen speeltoestel. We hadden ook een nieuw 'huisdier' ontdekt; de kleine steenuil. Met de mountainbike zijn verschillende routes gefietst die prima te bereiken zijn vanaf de woning. We waren graag langer gebleven. Zeer zeker een aanrader!!
Joris en Inge Joris en Inge aus Sint oedenrode schrieb am 5 Mai 2016 um 19:25:
Heerlijk opgeladen na een fijn weekend in de Reggestee. Erg mooi en knus huisje, omgeven door een mooi wandelgebied met vele routes. Heerlijk genoten in de avondzon op het eigen terrasje. En als kers op de taart een geweldig ontbijt!!!
Willem Galle Willem Galle aus Enkhuizen schrieb am 30 April 2016 um 15:45:
Het was uitstekend toeven in deze aangename en smaakvol ingerichte vakantiewoning. Ook de ligging is ideaal. Vlakbij liggen fiets- en wandelpaden, met name langs De Regge is het prachtig. We hebben een prima midweek gehad en raden deze stee iedereen aan.
Wil en Hanneke Wil en Hanneke aus Druten schrieb am 12 April 2016 um 20:45:
Warme ontvangst, prachtige B&B, lekker geslapen en heerlijk ontbijt.
Een aanrader evenals de prachtige vakantiewoning.
s. Kuijs s. Kuijs aus Castricum schrieb am 21 März 2016 um 18:49:
Wij hebben een heerlijk weekend gehad in deze luxe zéér sfeervolle vakantiewoning! (van 18-3-2016 t/m 20-3-2016)
De haard stond aan toen wij aankwamen en er stond een heerlijke fles wijn en zelfgebakken taart voor ons klaar, wat een ontvangst!

Wij waren met een groep van 8 sportieve dames en wij hebben een prachtige mountainbike tocht gemaakt op de Sallandse Heuvelrug! Echt een aanrader als je wilt genieten van rust en ruimte!

Ook het ontbijt in de Reggestee,geheel verzorgd door gastvrouw Bernadien, was top! Zaterdagavond lekker en gezellig gegeten in Restaurant Bacco!
Ook een aanrader.
Kortom een heerlijke plek voor een onvergetelijk verblijf!
De Reggestee De Reggestee schrieb am 6 Februar 2016 um 16:21:
Citaat van Atraveo.de:

“Die Wohnung ist wunderschön und mit viel Liebe zum Detail eingerichtet. Sie liegt mitten auf dem Land (gehört zu einem Bauernhof) direkt an eine Auenlandschaft angrenzend, wo man sehr schön spazieren gehen kann. Fahrrad fahren bietet sich ebenfalls an, da die Fahrradwege toll ausgebaut sind und die Landschaft ringsum sehr schön ist. Die Wohnung selbst ist hervorragend ausgestattet (vor allem auch die Küche, was uns sehr gefreut hat). Der Preis ist für das was geboten wird wirklich mehr als angemessen.”
Gast Gast aus / schrieb am 5 Februar 2016 um 08:48:
We hadden een heerlijk weekend in de Reggestee, ondanks het slechte weer. Het is meer een klein appartement, met een fijne, moderne keuken, mooi servies en een heerlijke badkamer. Het ontbijt wordt 's morgens vers (met warme broodjes) op de afgesproken tijd voor je deur gezet. Tip: in de donkere wintermaanden een lampje bij het bord aan de weg, wij hadden veel moeite het te vinden.
Kwant Kwant aus Gramsbergen schrieb am 29 Dezember 2015 um 08:51:
We hebben Kerst gevierd in de Reggestee. Heerlijk, met z'n zessen. We zitten nog een beetje na te genieten van alles. De boerderij is modern en licht ingericht, en voelt toch als een warm bad. Alles is aanwezig, meer dan dat: er stond zelfs een prachtig versierde kerstboom, met een flesje wijn en een stolp met lekkers. Nogmaals bedankt Bernadien en Herman, dat waren met recht prettige kerstdagen!
reggestee reggestee schrieb am 4 November 2015 um 14:38:
Citaat van bedandbreakfast.nl:

Met een variatie op de 3 R,
Genotenvan de rust en ruimte op de Regestee.
Vriendelijkheid en service staan centraal.mooie comfortabele B&B

-Ernst & Hennie Cramer, Zeewolde-